Jopobeton

Dé specialist in beton

Meer info

Uw betonvloeren professioneel gezaagd met Jopo Beton

Beton heeft de natuurlijke neiging te barsten (krimpscheuren). Daarom is het bij het leggen van een betonvloer noodzakelijk om in de vloer 'lijnen' te zagen. Deze lijnen of krimpvoegen dienen als een soort breuklijn zodat het beton via deze lijn in het beton barst en niet op de oppervlakte van uw vloer. Het zagen van een betonvloer gebeurt meestal de dag nadat de vloer gelegd werd afhankelijk van de weersomstandigheden en het soort beton.

Jopo Beton uit Moere beschikt over de nodige machines om dergelijke zaaglijnen aan te brengen.
De specialiteit van Joachim Pollet is het zagen van tegelmotieven in beton. In overleg met de klant wordt bekeken wat het best zou passen bij de vloer. Een groot oppervlak met een kleine tegel kan te druk overkomen waardoor het industriële effect van het beton verdwijnt.
In deze voegen worden natuurlijk ook de krimpvoegen voorzien, kwestie van het functionele niet te vergeten.
Hierin hebt u de keuze of u de voegen open laat of afdicht met een voegstrip.

Verder beschikt Jopo Beton over de nodige machines om oud gewapend beton te zagen tot op een dikte van 25 cm. Dit wordt voornamelijk gebruikt om bestaande betonvloeren of delen van betonvloeren uit te breken zonder dat de randen beschadigd raken en dus recht zijn om terug aan te werken. De vraag hiervoor komt in eerste instantie vanuit de industrie maar ook bij particulieren kan dit worden uitgewerkt.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan zeker contact op met Jopo Beton te Moere. U vindt de gegevens op de contactpagina. U wordt professioneel verder geholpen!

Top